Uutena tuottajana ravintola Silvoplee

Nyt Uudenmaan ruoka foodhubin kautta voit tilata ravintola Silvopleen annoksia ja muita herkkuja. Ravintolat ovat nyt suurien haasteiden edessä kun ravintolaa ei saa pitää normaalisti auki. Silloin pitää keksiä uusia myyntikanavia ja hienoa että Silvoplee on löytänyt meidät. Pystymme tarjoamaan myyntiverkoston tuottajalle. Yhdellä toimituksella tuottaja tavoittaa asiakkaitaan noutopisteiden lähellä olevat asukkaat.

Tutustu
SILVOPLEEN RUOKAAN

Ja tee tilaus tästä

Käyttämämme raaka-aineet ovat pääsääntöisesti luomua saatavuudesta riippuen. Suosimme kauden satoa sekä reilun kaupan tuotteita.
Hinnoittelumme perustuu laadukkaisiin raaka-aineisiin sekä talon oman väen käsityöhön. Emme käytä eineksiä, puolivalmisteita emmekä teollisesti prosessoituja raaka-aineita. Tavoitteemme on minimoida hävikkiä.
Raakaruokaa ei ole kuumennettu yli +40 C°. Tällöin entsyymit, vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet säilyvät elimistön kannalta parhaassa mahdollisessa muodossa.
Luomuraaka-aineet ovat kalliimpia kuin tehotuotetut elintarvikkeet. Pyrimme silti pitämään hintamme sellaisina, että Silvopleen ruoka olisi mahdollisimman monen tavoitettavissa.