Uusi noutopiste keskustassa!

Lehdistötiedote 29.3. klo 8

Munakauppa 2.0 avautuu Torikortteleihin – uudenlainen Foodhub tarjoaa
lähiruokaa kontaktittomasti

Pääsiäisviikolla Torikortteleissa aloittaa toimintansa Uudenmaan ruoan Foodhub, joka tuo herkullisen valikoiman lähiruokaa tarjolle aivan Helsingin ytimeen, Senaatintorin laidalle.

Munakauppa 2.0 on lähiruoan noutopiste, josta kukin voi noutaa tilaamansa tuotteet täysin kontaktittomasti. Nopeimmat ehtivät tilaamaan vielä pääsiäisherkut suoraan maatiloilta.

– Luomukaritsanlihaa, Vanhankaupungin suklaan käsinmaalattuja suklaamunia, luomujuureksia, karjalanpiirakoita, leivonnaisia, kevään ensimmäisiä yrttejä… listaa tarjontaa Uudenmaan ruoan perustaja Olli Repo.

Ja tietenkin niitä kananmunia! Kananmunat ovat historiallinen hittituote, joiden suosiolle ei näy loppua. Jo 1800- ja 1900-luvun taitteessa Torikortteleissa toimi suosittu Schoschkoffin Munakauppa, jossa myytiin kananmunien lisäksi muitakin maataloustuotteita.

– Kananmuna itsessään on aivan superkonsepti. Ravintoarvoltaan, käyttömahdollisuuksiltaan, maultaan ja jopa ulkonäöltään ihan täydellinen pakkaus, hehkuttaa Repo.

– Munakaupalla on hieno historiansa Torikortteleissa ja me päivitämme sen nyt tähän aikaan sopivaksi. Vuonna 2021 asiakas tilaa haluamansa tuotteet sovelluksemme kautta, maksaa tilauksensa saman tien verkossa ja noutaa sitten tilauksensa Foodhubimme noutopisteestä haluamanaan ajankohtana. Pisteessä ei ole edes myyjää, eli ostotapahtuma on täysin kontaktiton, jatkaa Olli Repo.

Uudenmaan ruoka on osa Torikortteleiden ja PING Helsingin Tilanvaltaajat-kokeilua, jossa tutkitaan kaupunkikeskustan ja kivijalkakaupan kehittämisen haasteita ja mahdollisuuksia yhdistettynä sosiaalisen median kuluttajia liikuttavaan voimaan. Uudenmaan ruoan Foodhub- jakelupiste toimii Torikortteleissa, osoitteessa Aleksanterinkatu 26, 29.3.-2.5.2021.

Tee tilaus Senaatintorin noutopisteelle tästä

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Torikorttelit, viestintäpäällikkö Salla Salo, 0405193151, [email protected]
Uudenmaan ruoka, Olli Repo, 0505715032, [email protected]