Nyt Foodhubin tuotteita on saatavilla myös Sannan RuokakassistaUudenmaan ruoka -foodhub toimittaa tuotteita Sannan Ruokakassille

Kumppanuus maatilojen välille mahdollistaa yritysyhteistyön Sannan Ruokakassin kanssa. Yksin pienet tilat eivät voi toimittaa yrityksille isoja tilauksia. Foodhub yhdistää uusmaalaiset maatilat ja avaa tiloille reitin isompiin yrityksiin. Foodhub hoitaa tilauksien vastaanoton ja laskutuksen.


Yhdessä isomman tilauksen vastaanotto on henkisesti helpompaa

Foodhub luo kestävämmän ja riskittömämmän myyntikanavan tiloille. Viljelijän ei tarvitse kantaa tilauksesta koko vastuuta eikä toimitusvarmuutta. Yhdessä pystymme tarvittaessa auttamaan toinen toisiamme. Suomen kesä on ollut arvaamaton viljelijöille ja parhaatkaan suunnitelmat eivät ole toteutuneet suunnitellusti. Silloin on hyvä olla tukirinki muista tuottajista, jotka voivat korvata omilla tuotteillaan tilauksen.


Uudet yritykset ovat muutoksen edellä kävijöitä

Yritysyhteistyö Sannan Ruokakassin kanssa avautui kummankin osapuolen tarpeeseen. Tuotteiden toimitus kappalemäärinä ei ollut ongelma suoramyyntiin tottuneilta tiloilta. Kaikilla tiloilla ei ole juurtuneita toimitustapakulttuuria vaan on joustavuutta ottaa tilauksen erikoispiirteet huomioon. Uudet innovaatiset yritykset ovat luomassa uutta ruokakulttuuria ja kestävämpää kuluttamista.


4 luomutilaa voi toimia yhdessä

Uudenmaan ruoka -foodhubin tuottajina ovat Ahlbergin puutarha, Lehtokummun luomutila, Lohenojan luomutila ja Kaupunkilaisten oma pelto. Kaikki tilat ovat luomutiloja. Suoramyynti on kaikkien päämarkkina, mutta yhdessä pystymme myös toimittamaan isompia eriä yrityksille. Se luo tiloille kestävyyttä ja uusia markkinapaikkoja. Ja tilojen tuotteisiin pääsee tutustumaan uudet asiakkaat, joita ei ehkä suoramyyntikanavamme tavoita.


Kaikki voittavat yhteistyössä

Sannan Ruokakassi saa asiakkailleen laadukkaita paikallisia raaka-aineita suoraan tiloilta. Asiakkaat saavat tuotteet Sannan Ruokakassin reseptejä hyödyntäen maistumaan kuin parhaassa ravintolassa. Foodhubin tuottajat pääsevät kehittämään uutta myyntikanavaa ja tekemään yhteistyötä muiden luomutilojen kanssa.

Kokeile ja tee tilaus Sannan Ruokakassista ja tuet samalla paikallisia uudenmaan alueen maatiloja.


Lisätietoja:
Olli Repo, foodhub manager
0505715032, [email protected]