Rekry: Tarvitsemme lisävoimia tiimiin

————–

Uudenmaan ruoka foodhub yhdistää paikalliset asukkaat ja paikalliset viljelijät, kalastajat, leipurit ja lähiruuan. Uudenmaan ruoka on paikallisten ja satokauden tuoreimpien elintarvikkeiden jakelukeskus eli foodhub. Uusmaalaisten tuottajien kanssa kehitetty uraauurtava malli lyhentää ruuan reittiä pellolta pöytään. Pystymme tarjoamaan monipuolisen valikoiman paikallisia sesonkituotteita, jotka voit noutaa yhdestä pisteestä silloin kun sinulle sopii. Palvelussa on useita kymmeniä tuottajia ja tuhansia käyttäjiä. Tilausten noutopisteitä on Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.
————–

Etsimme nyt foodhub manageria pyörittämään Uudenmaan ruoka foodhubia.
————–
Tule edistämään paikallisen ruoan saatavuutta. Tehtävänä on hoitaa yhteydet paikallisiin tuottajiin eli supliikki tarvitsee olla kunnossa. Käytämme erilaisia digiratkaisuja palvelun pyörittämiseen ja markkinointiin, mikään diginatiivi sinun ei tarvitse eikä pidä olla, mutta työssä tarvitset älypuhelinta. Keräilet tilauksia “pienterminaalissamme”, joten odotamme sinulta tarkkuutta ja huolellisuutta. Luot sisältöä viikottaiseen uutiskirjeeseen, joten pystyt itsenäisesti tuottamaan tekstillisiä ja kuvallisia juttuja. Markkinointi ei ole sinulle pelkästään kirosana. Kehität ekompi.net palvelua yhdessä tiimin kanssa. Sinun pitää olla kiinnostunut hyvästä ruuasta. Teemme hyvän asian puolesta töitä, joten sinunkin kannattaa olla hyvä tyyppi. Ja ajokortti on tarpeellinen.
————–
Työaika: Työ ei ole kokopäiväistä vaan osa-aikainen noin 15 tuntia per viikko.
Puolet työajasta on enemmän tai vähemmän mekaanista ohjeistamisesta tilausten keräilyyn ja siivoamiseen. Lisäksi viestintää uutiskirjeen, somen kautta on reilut 1/4 ajasta, ja loput toiminnan kehittämistä, markkinointia, tuotekuvausta yms. Osan työstä voi tehdä haluamassaan paikassa, mutta torstai aamupäivä on säännöllistä vakityötä Herttoniemen noutopisteellä. Eli liikkuminen itähelsingiin kerran viikossa ei voi olla este.
————–
Työ on määräaikainen huhtikuuhun 2022 saakka. Saamme Uudenmaan ELY-keskuksen maaseuturahaston hanketukea ja hanke on määräaikainen. Paikka täytetään heti kun sopiva työntekijä löytyy.
————–
Tule mukaan luomaan uudenlaista tapaa hankkia lähi- ja luomuruokaa suoraan tiloilta.
————–
Hakemus: Lähetä CV + työhakemus palkkatoiveineen osoitteeseen
[email protected] otsikolla FOODHUB MANAGER
viimeistään 1.10.2021 huom. Paikka täytetään heti kun sopiva työntekijä löytyy.

Lisätietoja sähköpostilla [email protected] tai numerosta 0505715032 / Olli Repo
————–
Tutustu toimintaamme
www.foodhub.fi
————–

————–

Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin