Varaa luomumansikat ja -vadelmat foodhubista

Kehitämme palvelua jatkuvasti ja nyt julkaisemme sesonki tuotteiden kuten mansikan ja vadelman ennakkovaraukset. Näin saamme kerrottua mitä tuotteita on tulossa ja sinä voit varata kiinnostavimmat sesonkituotteet itsellesi. Kun satokausi alkaa ja noutopäivä varmistuu varauksen tehneet saavat viestin. Viestistä pääsee ennakko-ostamaan tuotteet. Sen jälkeen julkaistaan muille, mutta tuotteet voivat olla jo loppuunmyyty.

Nyt varattavana luomumansikkalaatikoita 4kg hintaan 49,26 € Kärkkäisen puutarhasta.
Ja luomuvadelmaa 2,5 kilon laatikoissa hintaan 53,09 € Mattssonin luomumarjatilalta.

 

Tee varaus tulevista satokauden tuotteista. Tee ennakko varaus ja saat tiedon sähköpostiisi kun tuotteet tulevat myyntiin. Varmista huippulaadukkaiden sesonkituotteiden saatavuus varaamalla tuote. Huomioithan, että tuotteissa on säävaraus eli tuotteiden saatavuus ei ole vielä tässä vaiheessa varmaa.

Tämä myös helpottaa tuottajia, koska he pystyvät ennakkovarausten pohjalta näkemään kysyntää ja sitä kautta hallitsemaan myyntiä paremmin. Myös ennakko varaus on ensimmäinen askel pitempiaikaista sopimuspohjaista ostamista, jota kehitämme yhdessä tuottajien ja asiakkaiden kanssa.

Katso tarjonta ja tee varaus tästä:
https://www.ekompi.net/reservations