Lisävahvistusta Foodhubiin 

Marraskuun alussa Uudenmaan ruoka foodhubissa aloitti Hanna Larjavaara, jonka tehtäviin kuluu mm. viestinnän ja markkinoinnin parissa työskentely. Lisäksi hän osallistuu tilausten ja noutopisteiden toiminnan pyörittämiseen.

 

– Olen todella innoissani päästessäni mukaan foodhubin toimintaan ja sen kehittämiseen. Miellä on paljon kiinnostavia asioita meneillään, ja on hienoa päästä osallistumaan niiden toteuttamiseen. Jatkossa tulemme myös panostamaan enemmän siihen, että kerromme tuottajista ja heidän työstään, ja aloitamme esimerkiksi Kuukauden tuottaja -esittelyt, Hanna toteaa.

 

Maaseudun kasvattina Hanna haluaa edistää työnsä kautta lähiruoan asemaa sekä reilumpaa ja kestävämpää ruoantuotantoa.

 

– Tiiviimpi yhteistyö kuluttajien ja tuottajien välillä on myös asia, joka tulevaisuudessa tulee toivottavasti lisääntymään. Ruoka on kiinnostanut minua aina. Siihen liittyy paljon yhteiskunnallisia, sosiaalisia, kulttuurisia ja ekologisia teemoja, jotka koskettavat meitä kaikkia. Puhumattakaan siitä, että hyvä ruoka tuo elämään iloa ja nautintoa! Olen aiemmin työskennellyt pitkään viestintäalalla, mutta ”ruokaherätyksen” koettuani kouluttauduin myös kokiksi ja kotitalousopettajaksi.