Tervetuloa kalankäsittelykurssille!

Uudenmaan ruoka, Marthaförbundetin Östersjön 2.0 -hanke ja kalastaja Ben Henriksson järjestävät tammikuussa yhteistyössä kalankäsittelykursseja.

 

Kursseilla perehdytään käsittelemään kaloja, joiden käyttö saattaa monella olla vähäistä, koska niiden käsittely koetaan haastavaksi. Kursseilla opitaan mm. särkikalojen, hauen ja mateen käsittelyä sekä valmistusta. Kurssien tavoitteena on tehdä tutuksi ja lisätä ekologisten kotimaisten kalojen käyttöä.

 

Osallistujat saavat myös kalaa mukaansa kotiin, jotta voivat harjoitella mahdollisimman monenlaisten kalojen käsittelyä. Kurssi on kaksikielinen (myös opetus englanniksi onnistuu).

 

Molemmille kursseille mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Kurssit järjestetään Marthaförbundetin opetuskeittiössä Jätkäsaaressa. Ensimmäinen kurssi pidetään 17.2. ja toinen 24.2.2022 klo 17.30-20.00.

 

Kurssin hinta on 50€. Pääset ilmoittautumaan kurssille täällä.